Reparatie / renovatie

 

In de markt voor scheepsbeglazing/ramen is RAFA een gevestigde naam met 60 jaar ervaring. Met haar uitgebreide marktkennis is RAFA actief in diverse segmenten van de scheepsbouw, en met een marktaandeel van meer dan

90% breed vertegenwoordigd in de Nederlandse binnenvaartbranche.

 

RAFA levert maatwerk en kent geen standaard maten. Dat vereist een gedegen administratie. Al vanaf de oprichting is alle orderinformatie bewaard in een archief van inmiddels meer dan 33.000 opdrachten en ruim een kwart miljoen ramen voor de binnenvaart. Elk RAFA raam heeft een uniek nummer.

 

Van bijna alle nummers zijn er nog mallen,

                                     rubbers en onderdelen beschikbaar!

 

Wanneer u door de nieuwe regelgeving en richtlijnen toe bent aan vervanging van de beglazing in uw stuurhuis (lichtdoorlaat-eis) of vervanging van uw ramen (nieuwe geluidsnormen) of om de isolerende waarde te verbeteren, dan kunnen wij u met uw unieke raamnummers in de raamframes snel een voorstel doen om tijdig weer up-to- date te zijn. Tevens kunt u ook bij ons terecht als u uw bestaande ramen wilt repareren of laten repareren. Voor bijna alle raamsoorten beschikken wij nog over de juiste rubbers en onderdelen.”

 

Onze adviseurs maken graag een afspraak met u aan boord om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken.

 

 home

 binnenvaart

 noise reduction ramen

 reparatie / renovatie

 thermische onderbreking