Super- & megajachtbouw

 

RAFA is al meer dan 50 jaar nationaal en internationaal vermaard om haar top kwaliteit aluminium scheepvaart raam- en beglazing systemen.

 

RAFA’s unieke aluminium ramen worden klantgericht gemaakt voor alle soorten scheepvaart projecten. Bijvoorbeeld mega- en superjachten, de binnenvaart, passagiersschepen en sleepboten. De ramen worden voorzien met scheepvaart beglazingsystemen volgens geldende normen en voldoen
aan de huidige regelgeving van alle normuitgevende instanties.

 

RAFA biedt een grote verscheidenheid in scheepvaart beglazing systemen. Bijvoorbeeld stormshutterfree gelamineerde beglazing systemen, geïsoleerd glas met bijbehorende isolatiewaarden, elektrisch verwarmd, brandwerend of kogelvrij, geluiddempend en ook complexe gebogen glaspanelen.

 

De RAFA beglazing is (chemisch) gehard volgens alle relevante normeringen. Voor de super- en megajacht industrie is de beglazing geproduceerd volgens hooggekwalificeerde specificaties. Onze specialisten reizen desgewenst over
de gehele wereld om beglazingsystemen te installeren en af te werken in het RAFA framewerk. Hierdoor is een perfect resultaat gegarandeerd.

 

 home

 super- & megajachtbouw

 verbeterde technologie

 glas/ramen/service